W- Two Worlds

Kdrama W

W, ook bekend als Two Worlds was het allereerste Koreaanse drama dat ik keek. En ik deed dat alleen maar omdat mijn jongste dochter dat zo graag wilde.

Dus ik zat daar met een enigszins ongeïnteresseerde houding. In eerste instantie vond ik dit Koreaanse drama stom. Ik vond de acteurs stom en veels te jong ogen, het verhaal stom en het acteerwerk slecht.

Maar ergens rond aflevering 4 van W begon er wat te veranderen. Ik begon geïnteresseerd te raken in het verhaal en begon zelfs uit te kijken naar de volgende aflevering. Uiteindelijk heb ik zelfs een aantal afleveringen zitten bingewatchen omdat ik niet kon wachten.

Nog steeds is W één van de beste Koreaanse series ik heb gezien.


W - Two Worlds waar gaat het over?


Two Worlds gaat over Oh Yeon-joo en Kang Chul.  Oh Yeon-joo is de dochter van de succesvolle striptekenaar van de webtoon W. Deze webtoon gaat over Kang Chul. Op jonge leeftijd worden de ouders van Kang Chul vermoord en hij wijdt zijn leven aan het vinden van de dader.

Op een dag wordt Oh Yeon-joo ineens in de wereld van de webtoon getrokken en redt het leven van Kang Chul. Kang Chul blijft vervolgens aan haar denken, en daardoor wordt ze telkens opnieuw de webtoon ingetrokken.

Ondertussen wil Oh Yeon-joo vader van Kang Chul af en probeert hem te vermoorden. Maar de webtoon is zijn eigen leven gaan leiden, en Oh Yeon-joo verliest de controle over het verhaal.

Wat volgt is een verhaal met romantiek en thriller aspecten.

De reden dat ik Two Worlds zo mooi vind is het romantische aspect.

Wat  maakt Two Worlds zo goed?


Koreaanse drama's hebben bijzondere verhaallijnen. Heel anders dan Westerse series. De plot van Two Worlds is ook uniek: de gewone wereld en een webtoon lopen door elkaar! Het feit dat Kang Chul gespeeld wordt door Lee Jong-suk doet de serie ook goed.

2 mooie scènes in W


Hieronder twee van mijn lievelingsscènes die ook meteen goed laten zien waarom W zo mooi is:En deze is ook zo lief:


Is W wat voor jou?


Houd je van romantische Koreaanse drama's? Dan is W zeker wat voor jou. Hoewel er ook een thriller element in zit met de zoektocht naar de moordenaar, draait het toch vooral om Kang Chul en Oh Yeon-joo. En als je fan bent van Lee Jong-Suk moet je al helemaal kijken.

Hoe kun je het Kdrama W kijken?


Je kunt W kijken onder andere gratis online kijken via Viki en Kissasian. Er zijn in totaal 16 afleveringen en een aparte special!

No comments

Post a Comment

Wil je bericht krijgen als iemand op jou reageert? Vink dan 'Melding sturen' aan. Je vindt dit rechtsonder het comment formulier.

© all rights reserved
made with by templateszoo