Kdrama Strong Woman Do Bong Soon review

Kdrama Strong Woman Do Bong Soon review

Strong Woman Do Bong Soon is één van de Koreaanse series die ik twee keer heb gekeken. Bij Strong Woman Do Bong Soon heb ik echt een paar keer zo gelachen dat ik er buikpijn van kreeg. Dit Kdrama is een prachtige combinatie van romantiek, humor en absurdisme.

Strong Woman Do Bong Soon: waar gaat het over?


Do Bong Soon is supersterk. Dat heeft ze bij haar geboorte meegekregen. In haar familie hebben alle vrouwen superkrachten. Maar als ze hun krachten op een verkeerde manier gebruiken, dan verliezen ze ze. Dat overkwam Do Bong Soons moeder.

Strong Woman Do Bong Soon wil het liefst gewoon zijn


Hoewel Do Bong Soon dus supersterk is, zou ze het liefst gewoon zijn. Ze was op school niet zo goed, en heeft de grootste moeite om een baan te vinden. Ze droomt ervan om haar eigen game te onwikkelen over een meisje met superkrachten.

Soms gebruikt ze haar superkrachten 


Hoewel Do Bong Soon in principe niets doet met haar krachten, grijpt ze wel in als ze iets ziet gebeuren dat niet door de beugel kan. En dat leidt tot hilarische scènes. Het is ook de manier waarop ze de mannelijke 'lead' ontmoet: Ahn Min-hyude rijke eigenaar van een game developing bedrijf.

Ahn Min-hyu valt als een blok voor Do Bong Soon. Maar zij is nog een flink aantal afleveringen verliefd op een ex-klasgenoot van haar. Niettemin huurt Ahn Min-huy haar in als zijn bodyguard zodat hij haar vaker kan zien. Uiteindelijk komt ze zelfs bij hem in dienst als game developer.

Wat is er zo leuk aan Strong Woman Do Bong Soon?


  • De actrice die Do Bong Soon speelt is werkelijk een schatje om te zien. Je zou zo een knuffelpop van haar kunnen maken.
  • Ahn Min-hyu is ook schattig in zijn verliefdheid op Do Bong Soon.
  • Als Ahn Min-hyu zijn bedrijf binnentreedt maakt hij een dramatisch gebaar waardoor het lijkt alsof hij de poortjes magisch opent. Ik vind dat echt geweldig, en zou het zelf ook willen doen : )
  • Er wordt veel gebruik gemaakt van allerlei grappige effecten. Zo komt soms letterlijk de stoom uit iemands oren.
  • Op een gegeven moment is er bijna een hele aparte afdeling in het ziekenhuis nodig om alle criminelen die door Do Bong Soon gewond zijn geraakt te herbergen. 
  • De dubbelrol van Kim Won-hae. Hij speelt zowel een gewonde crimineel als een homofiele game-developer.


Strong Woman Do Bong Soon: is het wat voor jou?


Strong Woman Do Bong Soon is een grappig en romantisch Kdrama met absurde elementen en grappige effecten erin. De serie heeft een score van 9,9 op Viki.com. Dus als je houdt van enigszins over the top Kdrama's kijk dan vooral dit Kdrama.


Strong Woman Do Bong Soon: praktische informatie


Strong Woman Do Bong Soon bestaat uit 16 afleveringen, wat ik altijd een fijn aantal vind. Je kunt het onder ander gratis kijken op DramaCool.
( Hide )
  1. Dit was inderdaad een zeer vermakelijk drama. De moeite waard om weer een keer te zien !

    ReplyDelete

Wil je bericht krijgen als iemand op jou reageert? Vink dan 'Melding sturen' aan. Je vindt dit rechtsonder het comment formulier.

© all rights reserved
made with by templateszoo