Kdrama: All about my romance

Kdrama All about my romance

All about my romance heeft warempel een wat ander type mannelijke lead: iets ouder, en niet met een 'kort pittig kapsel'. Hij stal onmiddellijk mijn hart in de eerste scene van het Kdrama All about my romance.

All about my romance: waar gaat het over?


All about my romance speelt zich af in de politiek. No Min Young is lid van de Professive Labor Party en Kim Soo Young is lid van de Korean National Assembly, een conservatieve partij. No Min Young en Kim Soo Young lopen elkaar een paar keer tegen het lijf, en Kim Soo Young valt als eerste voor haar.

Maar omdat ze zo'n verschillende politieke achtergrond hebben ligt het allemaal erg gevoelig. Vooral voor No Min Young, die hun relatie daarom geheim wil houden.

All about my romance: mannelijke lead is heel verliefd


Wat ik erg leuk vond aan All about my romance is hoe verliefd Kim Soo Young is op No Min Young. Hij moet maar liefst 3 pogingen doen voordat hij No Min Young zo ver krijgt dat ze hem een kans geeft.

Een stuk minder leuk vond ik No Min Young! Je kunt ook té moeilijk doen zeg. Die arme Kim Soo Young heeft alles voor haar over, maar zij blijft alle 16 afleveringen vrij koeltjes en afhoudend. Op een gegeven moment kon ik haar wel schoppen eerlijk gezegd.


Kdrama elementen in All about my romance


Koreaanse series hebben vaak een aantal elementen die je in elk Kdrama terugziet komen. En daar is wat mij betreft niks mee. Het is wat Koreaanse drama's eh... Koreaanse drama's maakt! Eén zo'n element is dat de twee hoofdpersonen eerst een hekel aan elkaar hebben, en vervolgens verliefd op elkaar worden.

Een ander element is de mannelijke second lead. Soms is die zo leuk dat kijkers er spontaan Second Lead Syndrome van krijgen. Dat is een onprettige gemoedstoestand waarin je eigenlijk de second lead leuker vindt dan de first lead. Maar daar had ik bij All about my romance gelukkig totaal geen last van.

Wat ik miste in All about my romance is de piggy back ride. Weliswaar is No Min Young een keer heel dronken, maar ze wordt niet thuisgebracht op de rug van Kim Soo Young.

Mijn conclusie over All about my romance


All about my romance is een romantisch Koreaanse drama met humoristische elementen dat zich afspeelt in een politieke setting. Er wordt redelijk vaak in gekust, en vooral Kim Soo Young is heel verliefd. Helaas is de vrouwelijke lead een stuk minder leuk: ze is te koeltjes vind ik.

De scene waarin No Min Young per ongeluk zijn overhemd opentrekt en alle knoopjes eraf vliegen is de moeite waard : )

Een hele lieve scène is waarin Kim Soo Young 5 minuten met zijn hoofd op No Min Youngs schouder ligt, en ze stiekem de tijd opnieuw instelt zodat het langer kan duren. Dat was dus toch wel een leuk moment van No Min Young!


Meer weten over All about my romance?


All about my romance heeft een 9,1 op Viki. Je kunt dit Kdrama onder andere kijken op KissAsian.

No comments

Post a Comment

Wil je bericht krijgen als iemand op jou reageert? Vink dan 'Melding sturen' aan. Je vindt dit rechtsonder het comment formulier.

© all rights reserved
made with by templateszoo