Kdrama: Another Miss Oh Hae Young

Kdrama Another Miss Oh Hae Young

Ben je helemaal murw van Koreaanse series als Scarlet Heart en Uncontrollaby fond? Heb je hevig meegeleden met de first en main lead, en heb je nu behoefte aan een lichtvoetig Kdrama? Eentje waarbij niet je hart breekt? Dan raad ik van harte het Kdrama Another Miss Oh Hae-young aan! Dit is een heerlijk drama, zonder al te veel 'heartbreak.'


Another Miss Oh Hae-Young: het verhaal


Female lead Oh Hae-Young


Oh Hae-young wordt de dag voor haar huwelijk gedumpt door haar verloofde Han Tae-jin . Als één van de redenen zegt hij: 'Ik kan niet meer aanzien hoe jij eet.' Oh Hae-young is enorm gekwetst en verdrietig. Ze vraagt hem om haar in ieder geval te gunnen dat ze mag zeggen dat zij het huwelijk heeft afgeblazen. Maar wat Oh Hae-young niet weet is dat haar verloofde haar dumpt omdat hij naar de gevangenis moet, en hij wil haar daarmee niet belasten.

Male lead Park Do-kyung


De male lead Park Do-kyung (Eric Mun) is op zijn beurt ook gedumpt. Een jaar geleden kwam zijn bruid Oh Hae-young (jawel zelfde naam, ander meisje) niet opdagen op hun huwelijksdag. Park Do-kyung loopt nog steeds met de emotionele littekens hiervan rond. Hij heeft het er nog zo moeilijk mee dat als hij hoort dat Oh Hae-young gaat trouwen, hij probeert dit te saboteren. En dat lukt: Han Tae-jin dumpt Oh Hae-Young. Alleen is dat dus een andere Oh Hae-Young!

Het berust dus allemaal op een misverstand!

Twee Oh Hae-Youngs


De Oh Hae-young die gaat trouwen is dus niet de ex van Park Do-kyung. Maar dat wist hij niet. Hoe dan ook, Park Do-kyung en 'onze' Oh Hae-young komen met elkaar in contact en worden verliefd. Hoe dat gaat, ga ik hier allemaal niet uitleggen, maar het is erg leuk!

Wat maakt Another Miss Oh Hae-young zo leuk?


  • Wat ik zo leuk vond aan dit drama is het enthousiasme van Oh Hae-young. De female leads in Koreaanse drama's zijn vaak zo afhoudend en passief. Als ze gekust worden houden ze hun ogen wijd open, en vaak slaan ze niet eens hun armen om de male lead heen. Maar Oh Hae-young wel! Ze kust hem gretig terug, en is totaal niet 'hard to get'.
  • Een andere reden dat ik dit Kdrama zo leuk vind is dat er een aantal afleveringen zijn waarin ze 'bij elkaar' zijn. Dat vond ik mooi om te zien.
  • Er wordt flink in gekust, en dan niet van het genre 'Deer in the headlight'. Hieronder een voorbeeld van een kus scène:
  • Last but not least vond ik de ouders van Oh Hae-young geweldig.
  • De muziek is heel mooi in dit Kdrama.

Mijn conclusie over Another Miss Oh Hae-Young


Zin in een mooi, romantisch, grappig en fijn Koreaans drama? Kijk dan vooral Miss Oh Hae-young! Ik geef dit drama een dikke 9,5.

Praktische informatie over Kdrama Another Miss Oh Hae-Young


Je kunt dit Kdrama onder andere kijken op Viki.com.

No comments

Post a Comment

Wil je bericht krijgen als iemand op jou reageert? Vink dan 'Melding sturen' aan. Je vindt dit rechtsonder het comment formulier.

© all rights reserved
made with by templateszoo