Uncontrollaby fond


Uncontrollobly fond is een een romantisch Kdrama dat maakt dat je je haar wilt uittrekken, in een mengeling van verdriet en frustratie.


Uncontrollably fond: waar gaat het over?


Uncontrollably fond vertelt het verhaal van Shin Joon-young (acteur Kim Woo-bin) and Noh Eul (actrice Bae Suzy). Ooit zaten ze bij elkaar in de klas, maar als de serie begint zijn ze volwassen. Met flash-backs leer je ze in hun jongere jaren kennen. Shin Joong-young is nu een succesvol acteur, terwijl Noh Eul met veel moeite de eindjes aan elkaar knoopt. En daarvoor schuwt ze soms ook omkoperij niet. Het leven was hard voor Noh Eul, en ze heeft bepaalde normen en waarden daardoor enigszin verloren.

Shin Joon-young blijkt ongeneeslijk ziek te zijn. Hij heeft een tumor op zijn hersenstam en nog zo'n drie maanden te leven. En daar begint de ellende! In eerste instantie gaat hij achter Noh Eul aan; hij was eigenlijk op school al verliefd op haar. Maar op een gegeven moment besluit hij dat ze niet bij elkaar mogen zijn, vanwege zijn corrupte vader. Shin Joon-young wil vervolgens wraak nemen voor Noh Eul. Helaas betekent dit dat hij haar voortdurend afwijst.

Uncontrollably fond is als een tochtje gaan maken met de Titanic


Dat was het moment waarop ik veel moeite kreeg met Uncontrollably fond. Want telkens als je denkt dat ze weer bij elkaar komen, gebeurt het weer nét niet. Van narigheid heb ik daarom een aantal afleveringen niet gekeken, maar de samenvatting gelezen op Dramabeans. Mijn plan was om pas weer te gaan kijken, als de ellende een beetje was geluwd. Maar helaas. Uiteindelijk heb ik de laatste afleveringen nooit gezien. Ik ben voortijdig afgehaakt. Ik kon het allemaal gewoon niet meer aanzien.

Mijn conclusie over Uncontrollably fond


Uncontrollably fond is een prachtig Koreaans drama, dat in veel opzichten aan alle voorwaarden voor een mooi Kdrama voldoet. Alleen is de ellende nét wat te groot en te langdurig wat mij betreft. Ik trok het daardoor niet meer, en ben afgehaakt.

Als ze er nou iets minder narigheid in hadden gedaan en iets minder epidodes dan was dit een prachtig Kdrama geweest.

Kun jij goed tegen de pijn van een gebroken hart, en veel gemiste kansen voor het liefdespaar? Kijk dan vooral Uncontrollably fond. Heb je moeite met langdurige ellende? Sla het dan liever over.

No comments

Post a Comment

Wil je bericht krijgen als iemand op jou reageert? Vink dan 'Melding sturen' aan. Je vindt dit rechtsonder het comment formulier.

© all rights reserved
made with by templateszoo