Fluttering warning: het stomste Kdrama dat ik tot nu toe gezien heb

Sunday, 30 December 2018
Het Kdrama Fluttering warning gaat over een stel dat doet alsof ze verliefd zijn. Een soort van contract marriage dus, mijn favoriete genre. Dus ik begon met veel zin aan dit Kdrama. Maar wat een teleurstelling. Het is het stomste Kdrama dat ik tot nu toe heb gezien. Het is me niet eens gelukt om de laatste twee afleveringen af te kijken. Zo oninteressant zijn de karakters en het verhaal.

Fluttering warning: het verhaal


Het draait in deze Koreaanse serie om actrice Yoon Yoo-Jung (ook bekend van The Coffee Prince) en dermatoloog Cha Woo-Huyn. Cha Woo-Huyn wordt zo wat gedwongen te trouwen met een super stom meisje door zijn moeder en vader, en Yoon Yoo-Yung heeft last van een imageprobleem. Dit vormt de aanleiding voor beide om te doen alsof ze een relatie hebben. Helaas betekent het voor Yoon Yoo-Yung dat ze nog meer problemen krijgt, want de vreselijke huwelijkskandidate van Cha Woo-Huyn probeert haar, en haar bedrijf kapot te maken.

Mooi gegeven, maar mislukte uitvoering


Het gegeven van een contract relationship/marriage vind ik geweldig. Maar allemachtig zeg. Nu begrijp ik wat ze bedoelen met 'gebrek aan chemie tussen de hoofdrolspelers'. Er lijkt werkelijk totaal geen sprake van aantrekkingskracht tussen Cha Woo-Huyn en Yoon Yoo-Yung. Bovendien is de lispelende en giechelende Yoon Yoo-Yung tenenkrommend. En dat terwijl ze toch bekend staat als een goede actrice.

Ik kende haar bovendien van de Koreaanse serie The Coffee Prince en de eerste vijf afleveringen kon ik alleen maar denken hoeveel plastische chirurgie ze wel niet gehad heeft, en hoe ze daar niet mooier van is geworden. En dan die Cha Woo-Huyn. Wat een watje zeg. Ik vond hem niet geschikt als first lead.

Trailer Fluttering warningMijn conclusie en waarschuwing over Fluttering warning


Fluttering warning is een slecht en ongeloofwaardig kdrama. Dat komt volgens mij vooral door de twee hoofdrolspelers: ze zijn niet geloofwaardig samen, en apart ook nog eens stom. Erg jammer!

Product placement: kan ook té opvallend zijn!


Extra puntenaftrek voor de wel erg opvallende product placement. Ik heb geen bezwaar tegen product placement in Kdrama's. Die moeten tenslotte ook ergens van betaald worden .maar in Fluttering warning is het bijna genant opvallend aanwezig. Soms lijkt het bijna alsof je naar een make-up reclame zit te kijken.

Op my dramalist.com krijgt dit drama een 6,9. Dat is een goed cijfer. Zelf zou ik het denk ik een 5,5 geven.

Ik raad dit Kdrama af tenzij je graag met kromme tenen naar slecht acteerwerk kijkt.

No comments