Fluttering warning: het stomste Kdrama dat ik tot nu toe gezien heb

Het Kdrama Fluttering warning gaat over een stel dat doet alsof ze verliefd zijn. Een soort van contract marriage dus, mijn favoriete genre. Dus ik begon met veel zin aan dit Kdrama. Maar wat een teleurstelling. Het is het stomste Kdrama dat ik tot nu toe heb gezien. Het is me niet eens gelukt om de laatste twee afleveringen af te kijken. Zo oninteressant zijn de karakters en het verhaal.

Fluttering warning: het verhaal


Het draait in deze Koreaanse serie om actrice Yoon Yoo-Jung (ook bekend van The Coffee Prince) en dermatoloog Cha Woo-Huyn. Cha Woo-Huyn wordt zo wat gedwongen te trouwen met een super stom meisje door zijn moeder en vader, en Yoon Yoo-Yung heeft last van een imageprobleem. Dit vormt de aanleiding voor beide om te doen alsof ze een relatie hebben. Helaas betekent het voor Yoon Yoo-Yung dat ze nog meer problemen krijgt, want de vreselijke huwelijkskandidate van Cha Woo-Huyn probeert haar, en haar bedrijf kapot te maken.

Mooi gegeven, maar mislukte uitvoering


Het gegeven van een contract relationship/marriage vind ik geweldig. Maar allemachtig zeg. Nu begrijp ik wat ze bedoelen met 'gebrek aan chemie tussen de hoofdrolspelers'. Er lijkt werkelijk totaal geen sprake van aantrekkingskracht tussen Cha Woo-Huyn en Yoon Yoo-Yung. Bovendien is de lispelende en giechelende Yoon Yoo-Yung tenenkrommend. En dat terwijl ze toch bekend staat als een goede actrice.

Ik kende haar bovendien van de Koreaanse serie The Coffee Prince en de eerste vijf afleveringen kon ik alleen maar denken hoeveel plastische chirurgie ze wel niet gehad heeft, en hoe ze daar niet mooier van is geworden. En dan die Cha Woo-Huyn. Wat een watje zeg. Ik vond hem niet geschikt als first lead.

Trailer Fluttering warningMijn conclusie en waarschuwing over Fluttering warning


Fluttering warning is een slecht en ongeloofwaardig kdrama. Dat komt volgens mij vooral door de twee hoofdrolspelers: ze zijn niet geloofwaardig samen, en apart ook nog eens stom. Erg jammer!

Product placement: kan ook té opvallend zijn!


Extra puntenaftrek voor de wel erg opvallende product placement. Ik heb geen bezwaar tegen product placement in Kdrama's. Die moeten tenslotte ook ergens van betaald worden .maar in Fluttering warning is het bijna genant opvallend aanwezig. Soms lijkt het bijna alsof je naar een make-up reclame zit te kijken.

Op my dramalist.com krijgt dit drama een 6,9. Dat is een goed cijfer. Zelf zou ik het denk ik een 5,5 geven.

Ik raad dit Kdrama af tenzij je graag met kromme tenen naar slecht acteerwerk kijkt.
( Hide )
 1. Yoon Yoo-Yung door Yoon Eun Hye ?
  Yoon Eun Hye heeft na Coffee Prince niet zoveel hits gehad helaas. Yoon EUn Hye is onvergetelijk door Coffee Prince, maar heeft misschien niet altijd het instinct om de juiste dramas te kiezen.
  En de juiste mensen om haar heen om dat te corrigeren. Jammer.
  Het is één van de redenen waarom ze 4 jaar niet meer in een film of drama heeft gespeeld. Teleurgesteld en onzeker. Ze had wel genoeg werk in China even goed. Ik moet even denken aan Ha Ji Won, die telkens weer het juiste drama kiest. Soms wat minder spectaculair, ( Hospital Ship bijvoorbeeld) maar even zo goed geliefde dramas.
  Maar ik gun Yoon Eun Hye zeker nog een keer een echte hit.
  ( The Vineyard Man is één jaar ouder dan Coffee Prince en zeer de moeite waard naar mijn mening. Yoon Eun Hye als het meisje dat maar wat aanrommely in de grote stad, maar dan kan ze een wijngaard erven. Als ze het een jaar volhoudt...Romantiek, en Yoon Eun Hye's komische talent ten volle uit !
  )

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dat is wel sneu voor die actrice inderdaad. Want Fluttering Warning is echt wel een grote misser. Ik heb haar ook gezien in het drama Goong en daar vond ik haar helaas ook niet zo geweldig. Gong Yoo heb ik trouwens ook niet meer gezien sinds Goblin.

   Delete

Wil je bericht krijgen als iemand op jou reageert? Vink dan 'Melding sturen' aan. Je vindt dit rechtsonder het comment formulier.

© all rights reserved
made with by templateszoo