Kdrama: I'm not a robot


Kim Min Gyu is rijk en succesvol, maar hij is ook hartstikke eenzaam en alleen. Hij heeft een zeldzame allergie: als hij andere mensen aanraakt krijgt hij uitslag en wordt hij benauwd. Deze allergie is zelfs levensbedreigend, daarom vermijdt hij contact met andere mensen. Hij is zo eenzaam dat hij zelfs tegen zijn robot stofzuiger praat...


Ji-A doet alsof ze een robot is


Kim Min Gyu bestelt een robot: Aji 3 bij Min-Kyu. Min-Kyu maakte een meisjesrobot geïnspireerd op zijn ex-vriendin, hoewel niemand dat weet. Op de dag dat de robot geleverd moet worden gaat er wat mis, en daarom vraagt hij Ji-A om even te doen alsof zij de robot is. Omdat ze enorm geldgebrek heeft, doet ze dit.

Vervolgens ontpopt zich een heel lief liefdesverhaal. De eenzame Kim Min Guy wordt verliefd op wat hij denkt dat een robot is, en Ji-A op haar beurt wordt ook verliefd op hem. Het wonderlijke is dat Kim Min Gyu geen uitslag of allergische reactie krijgt als hij Ji-A aanraakt.

Door zijn contact met Ji-A wordt Kim Min Gyu een socialer en beter mens. 


Over I'm not a robot


I'm not a robot is een lief en romantisch Koreaans drama, zonder al teveel ups and downs. Uiteraard komt er het moment waarop Kim Min Gyu erachter komt dat Ji-A net deed alsof ze een robot was, maar dit duurt gelukkig niet al te lang. Ik vond met name zijn hardnekkigheid en volharding om haar te vinden erg mooi om te zien.

I'm not a robot kijken?


Ik keek I'm not a robot via kissasian.ch. Via Viki kijken is helaas niet mogelijk tenzij je VPN gebruikt om te doen alsof je in een ander land woont.

No comments

Post a Comment

Wil je bericht krijgen als iemand op jou reageert? Vink dan 'Melding sturen' aan. Je vindt dit rechtsonder het comment formulier.

© all rights reserved
made with by templateszoo