Kdrama: Top star yoo baek


Het Koreaanse drama Top star yoo baek begon veelbelovend. Bij sommige Kdrama's moet je even geduld hebben om in het verhaal te komen. Maar Top star yoo baek vond ik al snel leuk. En zeker de eerste afleveringen waren bovendien erg grappig. Toch doe ik er nu al weken over om aflevering 10 af te kijken....

Kdrama: Top star yoo baek: het verhaal


Top star yoo baek is een zelfingenomen, arrogante filmster. Omdat hij zo vervelend is, wordt hij noodgedwongen naar een afgelegen eilandje verbannen, zodat alles weer in de rust kan komen. Top star yoo baek baalt als een stekker van dat armetierige, stomme eilandje. Hij kan zijn ogen ook bijna niet geloven als hij ziet waar hij moet slapen.

Oh Kang Soon is een meisje van het eiland. Zij haalt Top star yoo baek op van de boot, en hij heeft een kamer bij haar thuis. In eerste instantie vindt hij haar verschrikkelijk, maar al vrij snel begint Top star yoo baek te ontdooien en valt hij voor Oh Kang Soon.

Uiteraard was Top star yoo baek alleen maar zo vervelend omdat hij een moeilijke jeugd heeft gehad.

Top star yoo baek: wat er leuk aan is  • Top star yoo baek, de first lead is een goede en leuke acteur om naar te kijken. Ik herkende hem van Another Miss Oh Hae Young.
  • Er zit humor in. Ik moest bijvoorbeeld erg lachen om het gevecht tussen Top star yoo baek en de second lead. Ze vechten heel meisjesachtig en klungelig met elkaar.
  • De accenten van de mensen op het eiland zijn leuk. Vooral de manier waarop Oh Kang Soon praat vond ik in het begin heel grappig.


Top star yoo baek: waarom ik dit Kdrama nog steeds niet heb afgekeken...


  • Hoewel Oh Kang Soon in het begin gepresenteerd wordt als een weliswaar wat simpele, maar tegelijkertijd heel wijze ziel, wordt ze in de loop van het Kdrama vooral heel simpel. Op het irritante af. Ik bedoel: 'Hoe naïef en dommig kun je zijn?!'
  • In eerste instantie zijn de verschillende karakters op het eiland leuk, maar na een tijdje worden ze toch wel heel erg cliché.
  • De second lead is al jaren verliefd op Oh Kang Soon. Op de middelbare school saboteerde hij alle jongens die haar leuk vonden. Bovendien zegt hij steeds tegen haar dat ze lelijk is. Noem me flauw, maar ik val daar toch over. Als je echt van iemand houdt kleineer je haar niet de hele tijd.

Trailer Top star yoo baekMijn conclusie over Top star yoo baek


Top star yoo baek is een redelijk leuk Koreaans drama, maar helaas wordt Oh Kang Soon steeds irritanter. Ik zit nu halverwege aflevering 10 en weet niet of ik aflevering 11, de laatste nog ga kijken. Ik geef deze Koreaanse serie een 6,5.

No comments

Post a Comment

Wil je bericht krijgen als iemand op jou reageert? Vink dan 'Melding sturen' aan. Je vindt dit rechtsonder het comment formulier.

© all rights reserved
made with by templateszoo