My P.S. Partner: Koreaans drama met sex?!

Kdrama My P.S. Partner

My P.S. Partner, ook bekend als Watcha Wearin'? is een beetje een vreemde eend in de bijt van de Koreaanse series.

Het is een film en geen serie, én... houd je vast: er zitten redelijk expliciete liefdesscènes in. De film is nog niet eens zo lang op gang, of de main leads hebben telefoonsex. Dat is op z'n zachtst gezegd 'verrassend' voor een Koreaans drama.

Tegelijkertijd heeft My P.S. Partner alle ingrediënten die een Koreaans drama zo leuk maken!


My P.S. Partner: het verhaal


De mannelijke lead, Hyn Seung heeft een gebroken hart, nadat zijn ex hem dumpte en zelfs een nieuwe vriend heeft. Hij treurt om haar en mist haar. Op een avond krijgt hij een telefoontje van iemand die hij niet kent. Een sexy stem zegt dat hij niets moet zeggen, en alleen maar moet luisteren en begint vervolgens een potje telefoonsex. Het is de stem van Yun Jung, die denkt dat ze haar vriend aan de lijn heeft.

Oeps, ik dacht dat ik mijn vriend belde


Hyn Seung is een beetje verbaasd, maar gaat er vervolgens op in. Na de telefoonsex vraagt hij of dit nieuw is: dat sexlijnen mensen gewoon bellen? En of het nog wat kost. Dan blijkt dat de sexy stem het verkeerde nummer had gedraaid: ze dacht dat ze haar vriend aan de lijn had. In eerste instantie hangen ze geschrokken op.

Opbloeiende liefdeMaar vervolgens krijgen ze weer contact, en leren elkaar steeds beter kennen. Hyn Seung stort zijn hart uit bij Yun Yung over zijn verbroken relatie, en er bloeit iets op.


My P.S. Partner: wat is er leuk aan?


Ook al wijkt P.S. Partner dus af van andere Kdrama's, gezien de paar expliciete sex-scènes, verder is het gewoon een mooi romantisch verhaal. Daarnaast wordt de rol van Hyn Seun gespeeld door de leuke en goede acteur Ji Sung, bekend van onder andere het drama Kill me, Heal me. Het is apart om een acteur die je kent uit de gewone Koreaanse drama's op deze manier te zien.

Trailer van My P.S. Partner

Hieronder de officiële trailer van deze Koreaanse film.


My P.S. Partner: mijn conclusie


My P.S. Partner is zeker niet het beste Kdrama dat ik ooit heb gezien: het verhaal stelt niet zo heel veel voor, maar het is leuk om te kijken. En al helemaal als je fan bent van Ji Sung.

Ik keek My P.S. Partner via kissasian.ch.

No comments

Post a Comment

Wil je bericht krijgen als iemand op jou reageert? Vink dan 'Melding sturen' aan. Je vindt dit rechtsonder het comment formulier.

© all rights reserved
made with by templateszoo