Kdrama: What's wrong with Secretary Kim?

What's wrong with Secretary Kim?

What's Wrong with Secretary Kim is een heerlijk romantische Koreaans drama met alle juiste ingrediënten. En het resultaat is een plezier om naar te kijken.

What's wrong with Secretary Kim: het verhaal


What's wrong with Secretary Kim gaat over de zelfingenomen Lee Young Joon en zijn secretaresse Kim Mo So. Lee Young Joon is erg tevreden met zichzelf en is vice president van het familiebedrijf. Hij is goed in zijn werk, maar heeft amper oog voor zijn omgeving.

Arrogante baas met gedienstige, vriendelijke secretaresse


Zo is hij zich er totaal niet van bewust dat hij best heel veel vraagt van zijn secretaresse Kim Mi So, en hij zal haar dan ook nooit een compliment maken. Het komt voor hem dan ook als een grote verrassing als Kim Mi So na 9 jaar haar ontslag aankondigt. Hij vraagt zich naar aanleiding hiervan in de eerste aflevering verbijsterd af:

'What's wrong with Secretary Kim?' 

Langzaam maar zeker dringt het tot hem door dat Kim Mi So serieus is, en echt weg wil. Het schudt hem als het ware wakker, en hij probeert haar over te halen om te blijven. Het is niet eens dat hij door heeft wat ze voor hem betekent, maar hij wil gewoon niet dat ze weggaat.

Wat volgt zijn de perikelen van het bedrijf, en hoe Lee Young Joon probeert om Kim Mo So bij zich te houden. Als kijker zie je al vrij snel dat hij gewoon verliefd op haar is, maar bij Lee Young Joon duurt het wel wat langer ; )

Andere verhaallijn


Behalve de romantische verhaallijn zit er ook nog een verhaallijn in What's wrong with Secretary Kim? die verklaart waarom Lee Young Joon geen vrouw kan kussen. Hij is als klein jongetje ontvoerd door een enge vrouw, en werd toen opgesloten met een klein meisje. Dat blijkt uiteindelijk Kim Mi So te zijn.

De second lead


De second lead is de broer van Lee Young Joon. Ik had geen enkel moment last van second-lead syndrome want ik vond Lee Young Joon echt veel leuker. Ook is het (gelukkig) heel snel duidelijk dat de second lead geen enkele kans maakt.

Trailer What's wrong with Secretary Kim?Wat ik zo leuk vond aan What's wrong with Secretary Kim?


Ik ben erg enthousiast over What's wrong with Secretary Kim? Het is een Koreaans drama dat ik nog een keer ga kijken. De karakters zijn sympathiek, en ik vind Park Seo Joon erg leuk. Ook Kim Mi So is goed te doen. Soms zijn de vrouwelijke leads een beetje hysterisch of irritant, maar Kim Mi So is een rustige en verstandige female lead.

Bovendien wordt er redelijk veel in gekust, en dan ook van harte. Dus niet met de 'deer in the headlight look'.

Mijn conclusie over What's wrong with Secretary Kim?


Houd jij van romantische Koreaanse drama's die je gerust kunt kijken zonder dat je hart bijna breekt? Dan is What's wrong with Secretary Kim? zeker iets voor jou. Het is geen zwaar drama, maar het heeft wel inhoud anders dan Romance is bonus wat ik dan weer iets teveel vond voortkabbelen.

Praktische informatie over What's wrong with Secretary Kim?


Ik keek dit Koreaanse drama via kissasian.ch maar je kunt het ook kijken via Viki.com.

No comments

Post a Comment

Wil je bericht krijgen als iemand op jou reageert? Vink dan 'Melding sturen' aan. Je vindt dit rechtsonder het comment formulier.

© all rights reserved
made with by templateszoo