Bromance: romantische gender bender uit Taiwan


Bromance is een bijzonder mooi, romantisch Taiwanees drama, waarin Pi Ya Nuo en Du Zi Feng voor elkaar vallen.

Pi Ya Nuo is een meisje, maar gaat door het leven als een jongen. Dat weerhoudt Du Zi Feng die normaliter voor het vrouwelijk geslacht valt er echter niet van om erg 'touchy feely' te zijn met Pi Ya Nuo, en een prachtige bromance ontstaat.

Gender bender


De reden dat Pi Ya Nuo door het leven gaat als jongen is vanwege een voorspelling aan haar ouders. Als meisje zou ze vreselijke dingen meemaken. Pas op haar 26ste is het veilig voor Pi Ya Nuo om als meisje te gaan leven. Pi Ya Nuo heeft lieve ouders, en is helemaal gewend aan haar bestaan als jongen. Pas na de ontmoeting met Du Zi Feng begint de mannelijke rol te knellen.

Veel romantiek en bromance


Bromance zit aangenaam vol met romantische en lieve momenten tussen Pi Ya nuo en Du Zi Feng. Er is een secundaire verhaallijn, maar die is ondergeschikt aan de bromance. Verder speelt er nog rivaliteit met een gemene neef, maar het draait toch allemaal vooral om Pi Ya Nuo en Du Zi Feng.

Is Bromance wat voor jou?


Bromance is een geweldig Taiwanees drama als je houdt van veel romantiek en het gender bender genre, en geen behoefte hebt aan veel andere ingewikkelde verhaallijnen.

Houd je juist wel van spannende avonturen en allerlei complotten die moeten worden opgelost, dan is Bromance denk ik minder jouw genre.

Fragment uit Bromance


Hieronder een fragment uit Bromance


Mijn conclusie over Bromance


Ik geef Bromance een 9,5 want het is echt één van mijn lievelingsdrama's omdat ik het zo lief en romantisch vind. Bovendien wordt er flink in gezoend op een mooie manier!

Laat je niet afschrikken door de taal!

Praktische informatie over Bromance


Bromance kreeg een 8,1 op MyDramaList.  Op Viki krijgt het een 9,3 wat beter klopt!

Je kunt Bromance kijken op kissasian.ch en Viki.

No comments

Post a Comment

Wil je bericht krijgen als iemand op jou reageert? Vink dan 'Melding sturen' aan. Je vindt dit rechtsonder het comment formulier.

© all rights reserved
made with by templateszoo