Touch your heart: kabbelend romantisch drama

kdrama Touch your heart

In Touch your heart worden twee belangrijke acteurs uit het Kdrama Goblin herenigd. Nee, helaas niet Gong Yoo! Het gaat om Lee Dong Wook die de rol van de Grim Reaper speelde en Yoo In Na.

Touch your heart: het verhaal


Touch your heart gaat over actrice Oh Yoon-seo die na een schandaal bijna geen rollen meer kan krijgen. Met een heleboel overtuigingskracht weet ze de schrijver van een nieuw drama ervan te overtuigen haar een rol te geven. Maar de schrijver heeft als voorwaarde dat Oh Yoon-seo dan eerst drie maanden in een advocatenkantoor gaat werken, zodat ze de rol beter kan vervullen.

Oh Yoon-seo stemt hierin toe, en drie keer raden wie haar baas wordt op dat advocatenkantoor? Juist, Lee Dong Wook.

Wat vervolgt is makkelijk te raden: eerst bakt Oh Yoon-seo er niets van, maar ze leert snel. En na een moeizame start krijgen ze gevoelens voor elkaar.

Touch your heart: lief drama, maar vlak


Tsja, wat kan ik verder nog over dit drama zeggen. Het is een lief Koreaans drama, maar het deed me eigenlijk niet zoveel. Anders dan bij Goblin of Fated to love you, kabbelde het nogal voort. Ik vond het wel net een slag beter dan het nog nietszeggender Romance is a bonus.

Wat ik leuk vond aan Touch your heart is dat Oh Yoon-seo vriendelijk en niet onredelijk is. Ze is weliswaar naïef, maar tegelijkertijd reageert ze vrij volwassen. Soms heb je van die vrouwelijke hoofdpersonages die onmiddellijk dodelijk beledigd zijn; die vind ik altijd erg vermoeiend.

Trailer Touch your heart


 

Mijn conclusie over Touch your heart


Touch your heart is een makkelijk, lichtvoetig drama dat het hart van de kijker amper beroert. Als je net een hartverscheurend hart als Scarlet Heart hebt gezien, dan is Touch your heart denk ik geschikt om bij te komen. Maar geweldig is dit drama niet. Ik geef het een 6,7.

Praktische informatie over Touch your heart


Je kunt Touch your heart onder andere kijken via Viki.

No comments

Post a Comment

Wil je bericht krijgen als iemand op jou reageert? Vink dan 'Melding sturen' aan. Je vindt dit rechtsonder het comment formulier.

© all rights reserved
made with by templateszoo