Kdrama: Her private life


Her private life is een romantisch Kdrama, dat het verhaal van Sung Deok-Mi en haar baas Ryan Gold vertelt. Het is lichtvoetig, zonder al te veel hartzeer.

Sung Deok-Mi


Sung Deok-Mi werkt als curator bij een kunstgalerie.In haar vrije tijd is Sung Deok-Mi een zogenoemde fangirl. Ze is helemaal bezeten van ene Shi-An, en volgt zijn doen en laten waar maar kan.

Ze maakt foto's van hem, die ze dan deelt op een speciale groep met andere fans van Shi-An. Haar leven als fangirl is een diep geheim: haar baas houdt niet van fangirls, en ook haar moeder keurt het af.

Ryan Gold


Dan krijgt Sung Deok-Mi een nieuwe baas: Ryan Gold. Ryan Gold was ooit een beroemde schilder, maar kan sinds hij een bepaald schilderij zag niet meer schilderen. Daarom runt hij de kunst galerie. Ryan Gold is als kind bij het weeshuis achtergelaten en uiteindelijk geadopteerd en in Amerika opgegroeid.

Doen als ze een relatie hebben


Door een misverstand denken de fans van Shi-An dat Sung Deok-Mi een relatie met hem heeft. Dat leidt tot veel agressie en kwaadsprekerij. Om dit op te lossen doen Sung Deo-Mi en Ryan Gold alsof ze een relatie hebben.

Uiteraard krijgen ze al snel echte gevoelens voor elkaar. Er is nog even een vervelend misverstand, maar in Her private life, vinden de twee hoofdpersonen elkaar vrij snel moet ik zeggen.


Over Her private life


De titel Her private life vind ik de titel van dit Kdrama niet zo goed dekken. Want het gaat over veel meer dan alleen maar het privélevn van Sung Deok-Mi. Maar goed, wat dan een betere titel was geweest weet ik eigenlijk ook niet.

Wat is er leuk aan dit Kdrama?


Ik vind de acteur die Ryan Gold speelt erg leuk. Hij speelde ooit ook in het Kdrama Coffee Prince. Daarnaast ben ik dol op verhaallijnen waarbij de hoofdpersonen moeten faken dat ze elkaar leuk vinden. Verder zijn Ryan Gold en Sung Deok-Mi erg lief samen. En last but not least wordt er goed in gezoend. Niet alleen maar de lippen tegen elkaar gedrukt, maar echt kussen.

Her private life versus What's wrong with secretary Kim


In zowel Her private life als in What's wrong with secretary Kim speelt actrice Park Min Young een hardwerkende, ambitieuze jonge vrouw die iets krijgt met haar baas. Maar ik moet wel zeggen, dat ze in Her Private Life wat vlotter is en minder terughoudend.

Her Private life


Onderstaand filmpje geeft een goed beeld van wat je kunt verwachten van Her private life.


Mijn conclusie over Her private life


Her private life is een leuk romantisch drama met bijna alle klassieke elementen van een Kdrama.

Maar ik moet bekennen dat ik rond aflevering 14 mijn interesse een beetje verloor. Ryan Gold en Sung Deok-Mi hadden elkaar gevonden, en ik vroeg me af: 'Wat nu nog dan?' De andere verhaallijnen vond ik niet boeiend.

Dus al met al een leuk drama, en beter dan Romance is a Bonus en Touch your heart, maar geen Kdrama dat ik nog een keer zal kijken. Het verhaal stelt weinig voor. Je moet dit drama vooral kijken voor de romantiek.

Op Drama List kreeg dit drama een 8,7. Ik geef het een 7.

Praktische informatie over Her private life


Her private life bestaat uit 16 afleveringen van ongeveer 1 uur. Je kunt deze Koreaanse serie onder andere zien op Viki.

No comments

Post a Comment

Wil je bericht krijgen als iemand op jou reageert? Vink dan 'Melding sturen' aan. Je vindt dit rechtsonder het comment formulier.

© all rights reserved
made with by templateszoo