Kdrama My first first love


Het Kdrama My first first love is te zien op Netflix, wat het laagdrempelig maakt om te kijken. Maar ik vond er weinig aan eerlijk gezegd. Het is mooi vormgegeven, maar ik vond het allemaal erg vlak. Je wordt nergens meegesleurd in het verhaal.

My first first love: waar gaat het over?


My first first love gaat over een groepje vrienden dat in hetzelfde huis woont. Ze zijn begin 20. Niet omdat ze daar nou zo voor kozen, maar door omstandigheden gedwongen. De eigenaar van het huis is Yoon Tae Oh. In eerste instantie wil hij zijn vrienden ook liever niet in zijn huis hebben.

Maar eentje is door zijn vader het huis uitgeschopt. Eentje is uit haar huis gezet omdat de rekeningen niet waren betaald en eentje is van huis weggelopen.

My first first love gaat over de belevenissen van Tae Oh, Song Yi, Do Hyun, Ga Rin and Hoon. Tae Oh en Han Song-i krijgen de meeste zendtijd heb ik het idee, waardoor ik die als 'hoofdkoppel' beschouw.

My first first love: alle juiste ingrediënten


In principe heeft My first first love alle ingrediënten voor een romantisch drama. Maar op de één of andere manier blijft het allemaal erg oppervlakkig, waardoor ik er weinig aan vond.

My first first love bestaat uit 16 afleveringen, maar het verhaal is totaal nog niet af. Er komt waarschijnlijk dan ook een tweede seizoen.

Trailer My first first loveMijn conclusie over My first first love


Het grote voordeel van My first first love is dat het te zien is op Netflix. Als je heel moe bent, en zin hebt in ieder gemakkelijks dan is My first first love best aardig om te kijken. Maar dan zou ik toch nog eerder Strong Woman aanraden.

My first first love heeft een rating van 8,1 op My Dramalist. Zelf geef ik het een 6,4 en dat is dan vooral te danken aan de mooie vormgeving.

Praktische informatie


My first first love is te zien via Netflix en bestaat uit 16 afleveringen van ongeveer een uur. Ik weet nog niet of ik het tweede seizoen ga kijken.

No comments

Post a Comment

Wil je bericht krijgen als iemand op jou reageert? Vink dan 'Melding sturen' aan. Je vindt dit rechtsonder het comment formulier.

© all rights reserved
made with by templateszoo