Kdrama's met een baas - werknemer verhouding


Naast het marriage contract genre, houd ik ook erg van Kdrama's met een baas - werknemer relatie erin. En dan het liefst dat de mannelijke lead de baas is.

Hieronder een overzicht van Kdrama's met een baas - werknemer relatie!

Oh my Ghost


Bong-sun is een verlegen meisje dat werkt voor de arrogante chefkok Sun-woo. Behalve dat, wordt ze de helft van de tijd ook nog eens bezeten door een gefrustreerde geest die stierf als maagd, en dat graag wil inhalen.


Introverted Boss


Eun Hwan-Ki is de baas van een PR-bedrijf maar heeft last van zijn enorme verlegenheid. Chae Ro-Woon wordt zijn werknemer.

Hieronder een compilatie van kus scènes in Introverted Boss. Ik koos voor deze omdat hij Engelse subs heeft. De trailer had dat niet.


Protect the boss


Cha Ji Heon is een verwende, slechte baas. No Eun Seol wordt zijn secretaresse en doet haar best om hem in het gareel te houden.

Onderstaande trailer is van slechte kwaliteit en erg lang, maar het was de enige met Engelse subs.


The Secret Life of my Secretary


Dit is een recent Kdrama dat nog maar net is afgelopen. Jung Gal Hee werkt als secretaresse voor Do Min Ik. Door een ongeluk kan Do Min Ik geen gezichten meer herkennen, waardoor hij steeds meer vertrouwt op Jung Gal Hee.

Een lief drama, dat aan het eind een beetje aan kracht verliest helaas.


Rich man


Net zoals de baas in The Secret Life of my Secretary kan Lee Yoo Chan de eigenaar van IT bedrijf Next One geen gezichten herkennen. Bo Ra komt voor hem werken. Helaas is hij een enorme eikel, en dat komt ook eigenlijk niet meer goed. Geen aanrader dus.What's wrong with Secretary Kim?


Kim Mi So is de capabele secretaresse van de zelfingenomen Lee Young Joon. Dit drama is van 2018 en is één van mijn favorieten. Lee Young Joon ziet haar als vanzelfsprekend en schrikt zich wild als ze haar ontslag aankondigt. What's wrong with Secretary Kim? vraag hij zich af.

Aanrader!


Strong Woman Do Bong Soon


Do Bong Soon en Dook Goo beginnen niet als baas en werknemer, maar dat gebeurt al vrij snel in het Kdrama Strong Woman Do Bong Soon. Do Bong Soon wil graag computergames maken en Dook Goo heeft daar een succesvol bedrijf in.

Eén van de allerleukste Kdrama's die er zijn!


My name is Kim Sam Soon


Kim Sam Soon is bakker, en komt werken voor Min Hyun Woo's restaurant. In eerste instantie hebben ze de pest aan elkaar, maar dat verandert.

Onderstaand filmpje heeft geen tekst, maar geeft een aardige impressie.

Einde is zo irritant, dat ik met terugwerkende kracht van het het Kdrama baalde.


She was pretty


Ooit was Kim Hye Jin een heel knap meisje, maar als  we haar leren kennen is ze haar goede 'looks' verloren. Daardoor herken haar jeugdliefde Ji Seon Jun haar niet. Vervolgens blijkt hij ook nog haar baas te zijn.

De vrouwelijke actrice in dit Kdrama vind ik altijd zo hysterisch doen, maar hij is wel leuk.


Coffee Prince


Ah, Coffee Prince, één van mijn lievelingsdrama's! Eun-chan is wanhopig op zoek naar een manier om geld te verdienen. Ze krijgt een baan bij het koffiehuis van Choi Han-guyl die denkt dat ze een jongen is.

Ik kon geen trailer met Engelse subs vinden, dus daarom deze mooie kus scène uit Coffee Prince. Met Franse subs...


Jugglers


Yon-Yi werkt als secretaresse voor Chi-Won. Chi-Won wil helemaal geen secretaresse en vindt ook dat hij die niet nodig heeft.

Helaas geen subs.

Best een leuk Kdrama.My secret romance


Na een one night stand met hem, ontdekt Lee Yoo Mi tot haar schrik dat Cha Jin Wook haar nieuwe baas is. Hij is flauw gevallen doordat hij niet goed voor zichzelf zorgt, en zij wordt zijn persoonlijke diëtiste.

Geen trailer te vinden, maar wel de hele eerste aflevering met subs. Aanrader!


Mijn favorieten uit bovenstaande Kdrama's


Aanraders uit bovenstaande lijst vind ik, op volgorde van 'leukheid':


  1. Coffee Prince
  2. My secret romance
  3. What's wrong with secretary Kim?
  4. Oh my ghost
My name is Kim Sam Soon, vond ik niet geweldig, en de kwaliteit van het beeld is ook niet goed helaas. Jugglers is wel aardig, maar She was pretty wordt verpest door de actrice.

Dus in eerste instantie raad ik de genoemde 4 Kdrama's aan voor mensen die houden van het genre baas - werknemer.

Heb jij nog aanvullingen? Vertel het in de comments!

No comments

Post a Comment

Wil je bericht krijgen als iemand op jou reageert? Vink dan 'Melding sturen' aan. Je vindt dit rechtsonder het comment formulier.

© all rights reserved
made with by templateszoo